Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών

Με χαρά ανακοινώνουμε τη διεξαγωγή ενός ειδικού σεμιναρίου πρώτων βοηθειών που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2-2-2024 στους χώρους του ΓΕΛ Συκιάς. Το σεμινάριο αυτό έχει ως στόχο να παρέχει βασικές γνώσεις και δεξιότητες στον τομέα των πρώτων βοηθειών, προκειμένου να αυξηθεί η ικανότητα αντίδρασης σε αναπόφευκτες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, θα…

Περισσότερα

Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή υποψηφίων στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Στρατιωτικών Σχολών ακαδημαϊκού έτους 2024-2025.

H υποβολή της Αίτησης-Υπεύθυνης Δήλωσης του υποψηφίου, καθώς και των απαιτούμενωνδικαιολογητικών γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω σχετικής εφαρμογής στην ηλεκτρονική διεύθυνσηhttps://www.asei-assy.mil.gr.Η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικά Αίτησης-Δικαιολογητικών θα γίνεται από τη Δευτέρα 29Ιανουαρίου 2024 και ώρα 08:00 έως και την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 24:00.

Περισσότερα

Ενημέρωση για την έκδοση προκήρυξης διαγωνισμού για την εισαγωγή υποψηφίων στις σχολές Αξιωματικών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας ακαδημαϊκού έτους 2023-2024.

Σας γνωρίζουμε ότι αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος: www.fireservice.gr η προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή υποψηφίων στις Σχολές Αξιωματικών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να ενημερωθούν από το διαδίκτυο σχετικά με τον τρόπο ηλεκτρονικής υποβολής της Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης, τα δικαιολογητικά και…

Περισσότερα